Direktor more zamijenio skelom FOTO

11:56, 22.07.2016.
Thumbnail

Rijetkost, posebno u vrijeme rasputa i godišnjih odmora, je vidjeti direktora škole da radi. Ipak, to nije slučaj sa direktorom jedne od najstarijih škola u Bijeljini OŠ „Sveti Sava“.

On ovo ljeto provodi i više od 8 sati dnevno u školi i na skeli gdje svojim domarima pomaže u postavljanju nove fasade.

direktor (1)

Umjesto godišnjeg odmora direktor Đorđe Mirković ovo ljeto provodi na skeli i radi na obnovi objekta. Kancelariju i odijelo zamijenio je fosnama i kombinezonom.

direktor (2)

"Obnova fasade škole je bila neophodna, riječ je o najstarijem školskom objektu u Semberiji. Sve se radi zahvaljujući trudu nastavnika, radnika škole, roditelja i donatora", kaže Mirković.

direktor (4)

Mirković dodaje da je planirano da svi poslovi budu završeni tokom raspusta da bi učenicima povratak u školske klupe bio što prijatniji. Nije sve stalo na fasadi, đake u novoj školskoj godini čekaju i nova stolarija i sanirane podrumske prostorije, te izgrađena fiskulturna sala.

Semberska škola jedna je od rijetkih koja se može pohvaliti time da su nastavnici i đaci zajedničkim snagama uspjeli da prikupe novac za obnovu.Uz sve to diće se i punim školskim klupama, jer im đaka ne manjka.