Devetogodišnja djevojčica oteta sa proslave vjenčanja

16:48, 30.08.2017.
Thumbnail

Ronioci, policijski psi i helikopteri učestvuju u masovnoj potrazi za devetogodišnjom Mali de Arauho, koja je nestala u francuskim Alpima tokom proslave vjenčanja kojoj je prisustvovala sa porodicom.

- Istražujemo sve moguće uzroke nestanka, a jedan od njih je i otmica - rekao je lokalni tužilac Detlan Boduan.

Djevojčica nije viđena od tri sata ujutru u nedjelju, kada su roditelji primjetili da je nema na proslavi vjenčanja koja se održavala u mjestu Pon de Bovozan, blizu grdića Šamberi.

Zabava se završila tako što su se svi, uključujući i mladence, upustili u potragu za malom Mali nakon što je di-džej preko razglasa objelodanio da je nema.

Izvor blizak istrazi rekao je da je sa svakim satom sve realnija mogućnost da je djevojčicu neko kidnapovao. Jer, da je djevojčica doživela nesreću, ili zalutala, dosad bi je pronašli, prenosi "Gardijan".

- Nije isključeno da se Mali odvedena u automoblu. Ne bih ipak da donosim oštre zaključke, ali smo nažalost sve bliži toj opciji - rekao je šef policije Iv Marzan.

Posteri sa malom djevojčicom smeće kose i očiju izlepljeni su po cijelom gradu. Roditelji, koji imaju konstantnu pomoć psihologa otkad se nestanak dogodio, i dalje gaje nadu da se Mali ipak izgubila u šumi koja okružuje grad, prenosi RTL.

(Blic.rs)