Detalji stravične nesreće na autoputu: Poginuo 25-godišnji suvozač FOTO / VIDEO

21:48, 25.09.2017.
Thumbnail

Javnost je još  u šoku nakon stravične nesreće koja se dogodila na autoputu Ilijaš-Visoko, u kojoj je poginuo suvozač audija 25-godišnji Amir Alić dok je vozač Ferid Hadžihaskić teško povrijeđen.

Ekipa portala Avaz.ba neposredno nakon ove nesreće bila je na licu mjesta. Zatekli su stravičan prizor. Scene su bile poput onih iz filmova. Na autoputu ih je zatekao popolovljen i u dijelovima, totalno uništen audi. Posebno su bile potresne scene poginulog 25-godišnjaka, čije je nepomično, krvavo, tijelo ležalo na cesti. Saobraćaj je bio totalno obustavljen. Očevici, vidno šokirani, nisu mogli pretjerano komentarisati budući da su s nevjericom promatrali stravičnu nesreću.

saobracajka autoput

Neki od svjedoka ovog nemilog događaja tvrde da je uzrok nesreće neprilagođena vožnja uslovima saobraćaja. Vozač audija takođe je bio vidno šokiran. Gledajući u prizor koji nikoga ne može ostaviti ravnodušnim i svog prijatelja kako krvav i mrtav leži na cesti držao se za glavu. Nije imao snage govoriti. Na lice mjesta odmah su došle ekipe hitne i policijske pomoći. Nažalost, suvozaču su mogli samo konstatatovati smrt dok je vozač prevezen u sarajevsku bolnicu gdje su mu, nakon opservacije i ukazane pomoći, konstatovane teške tjelesne povrede. Policija još vrši uviđajne radnje, kojima će biti rasvijetljene zvanične okolnosti ove nesreće a saobraćaj je na ovoj dionici u potpunosti blokiran. U nastavku pogledajte uznemirujući video stravične nesreće.

(Avaz.ba)