Deponija u sred naselja: Mještani se guše u smradu, smeće leti na sve strane! FOTO

  • 03.07.2017.10:30

Mještani Kozarske Dubice nastanjeni u blizini ulica Ustaničke i Kralja Petra I Oslobodioca žale se zbog deponije koja se tu nalazi.

deponija dubica (5)Kako navode, sa deponije se širi nesnosan neprijatan miri,a smeće, tvrde, leti i pada po dvorištima.

deponija dubica (6)

Ulice u tom dijelu su, poručuju mještani, gusto naseljene, a bezuspješnu, kažu, borbu vode sa preduzećem A.D. "Komunalac" iz Kozarske Dubice.

deponija dubica (8)

Deponija je napravljena na stočnoj pijaci. Prema navodima čitalaca ATV-a, već desetak godina mole nadležne u preduzeću da izmjeste deponiju. Kako kažu, ranije stanje nije bilo toliko strašno, ali u posljednje vrijeme je gotovo nemoguće normalno živjeti.

deponija dubica (2)

Kako navode mještani koji su se obratili ATV-u, iz komunalnog preduzeća im je rečeno da ništa ne mogu da urade, jer nemaju novca za izmještanje deponije.Kako kažu, direktor preduzeća im je rekao da tu ne moze ništa da uradi.

deponija dubica (3)

Mještani navode da na deponiji ima miševa, a dodatni strah im ulijeva pojava mišije groznice. Tvrde da su se pojavile i zmije.

deponija dubica (7)

Mještani su, kažu, pisali i peticiju, u odgovo9ru im je, navode, obećano izmještanje deponije, ali do danas ništa nije učinjeno.

(ATV)