Dejan Petrović Big band ekskluzivno na ATV-u večeras u 21:00!

13:45, 10.02.2017.
Thumbnail

Dejan Petrović, Ambasador srpske trube, kako ga zovu, sviraće večeras od 21:00 čas u Guči, na 57. Saboru trubača, a ATV je omogućila živi prenos ovog koncerta.

Dejan Petrović Big band označavaju melodije poznatih svjetskih hitova, isprepletene motivima srpske izvorne muzike, sjajno ukomponovane u jednu cjelinu.

Petrović je još od svoje 6. godine na sceni, kao sin nasljednik najpoznatijeg srpskog trubača Miće Petrovića. Od Dejanovog pradjede Tanasija, ova vještina se prenosila sa koljena na koljeno. Još kao mladi trubač, osvaja prestižne nagrade i niže uspjehe da bi konačno, 2006.godine, na takmičenju u Guči ponovio i nadmašio uspjeh svog oca, osvojivši “Majstorsko pismo”, najprestižniju nagradu na ovom takmičenju. Tako je, kao dvadesetogodišnjak ušao u istoriju sabora kao najmlađi Majstor trube.

Još tada se znalo da je on umjetnik sa potencijalom da na isti način osvoji čitav svet.

Dejan Petrovići i njegov Big bend, svirali su i punili velike dvorane širom svijeta; u Londonu, Torontu, Moskvi, Atini, Solunu, Milanu, Torinu, Trstu, Briselu, Pragu, Cirihu i drugim svetskim gradovima.

Višestruki pobjednik Guče, vrhunski muzičar sviraće opet u Guči večeras.

Zvuci truba, gitare i dobar “groove” očekuju vas od 21:00 eksluzivno uživo na programu ATV-a!