Davor Dragičević: Nećete nas zastrašiti

20:23, 23.05.2018.
Thumbnail

Na Trgu Krajine u Banjaluci večeras je održanojoš jedno okupljanje Pravda za Davida. Davor Dragičević, otac pokojnog Davida obratio se prisutnim Banjalučanima.

"Dragi moj sine dušo moja, dragi nas Davide dušo naša..23.5. srijeda, mirno i dostojanstveno, tražimo samo istinu i pravdu..kad nam kažu istinu lako ćemo doći do pravde," rekao je on.

On je pozdravio goste iz Gradiške i Mostara.

"Danas je tačno dva mjeseca od zadnjeg mučenja Davida, danas je tačno dva mjeseca od kad je David izdahnuo ..rekli su alkohol marihuana i lsd..," rekao je Davir Dragičević.

On je danas medijima pokazao novi video snimak, za koji je rekao da još ne može objaviti, a da je to snimak od 18.3. kada je David zadnji put živ, bar na telefonu... Davor je rekao kako video dokazuje kako njegov David nije bio drogiran i da potpuno normalno šeta.

Rekao je da će ovaj video objaviti kasnije na Grupi Pravda za Davida.

On je prokomentarisao ranije izjave u vezi sa snimkama na kojima se vidi David.

"David leti po Banjaluci od Ekvatora do optike Ray.Toliko laži i neistina je izrečeno.." kazao je on.

Davida Dragičevica Vam nikad neću oprostiti, našu djecu vam neću oprostiti. Vi ste sotone zlikovci i ubice, svakim danom tonete sve dublje i dublje..Nema ni popravnog više...

On je poručio medijima da je dao dosta informacija dosad te da postoje nadležne institucije.

"Pokucajte da čujete šta oni saopštavaju..da čujemo i njih šta imaju da kažu... A mi ćemo doći i do drugog snimka" kaže Davor Dragičević.

On je rekao da je sve više prijetnji koje stižu Grupi Pravda za Davida.

"Sve smo dokumentovali..svi, koji ste ih uputili, ste saučesnici u ubistvu Davida Dragičevića."

On se osvrnuo i na kritike kako "zauzimaju mjesto" maturantima.

"Naši maturanti treba da slave maturu i treba da bude muzika i dobro nam došli maturanti!" poručio je Davidov otac Davor.

Članica grupe Pravda za Davida Danijela Daca Radešić obratilia sa prisutnim sa saznanjem da je kao majka dobila uvid u prijetnje upućene njoj i njenom djetetu, rekavši da se ne boji i da je vrijeme crvenog kombija koji je plašio ljude po Banjaluci prošlo.

"Ako ste spali na to da prijetite samohranoj majci sa djetetom, onda ste stvarno gamad. Mi nemamo šta pričati sa neljudima i ta imena koja sam ja dobila, svi ćete imenom i prezimenom biti ozbiljno optuženi za ozbiljne prijetnje..Slike već postoje, ne morate se truditi da to brišete.." rekla je ona.

(Buka)