Davor Dragičević donio novih 200 prijava u tužilaštvo FOTO

12:27, 22.05.2018.
Thumbnail

Davor Dragičević, otac nastradalog Davida Dragičevića, donio je danas novih 200 prijava u Okružno tužilaštvo Banjaluka. Sve su podnesene protiv nepoznatog počinioca, a njegova jedina obaveza u svemu je, kaže, navođenje broja prijava koje dostavlja tužilaštvu.

Dragicevic 3

Dragičević navodi da će svakog narednog dana donositi dodatnih 100 prijava, koje su mu slali građani u znak podrške.

Prije dolaska u banjalučko Okružno tužilaštvo, Dragičević se sastao sa ombudsmanom za ljudska prava BiH, kojem je predočio svoju situaciju.

Dragicevic 2

Povodom jučerašnjeg zahtjeva upućenom Republičkom javnom tužilaštvu, za uklanjanje glavnog okružnog tužioca Želimira Lepira sa istrage smrti njegovog sina Davida, Davor Dragičević kaže da ga niko nije kontaktirao. Dodaje da ga od 18. marta i Davidovog nestanka, nadležne institucije uopšte nisu kontaktirale, i da sve informacije dobija iz privatnih izvora.

Dragicevic 4

Dragičević naglašava da je spreman, ako treba, "lično ekshumirati Davida još 100 hiljada puta" dok ne dokaže ono što tvrdi, da je njegov sin mučen i surovo ubijen, i da nije korisio narkotike, kojima ga je prije smrti neko drugi nadrogirao.

dragicevic

Ističe da nema stajanja sa mirnim okupljanjima "Pravda za Davida" na Trgu Krajine, sve dok, kako kaže, svi umiješani u ubistvo njegovog sina ne stanu pred lice pravde.

(ATV)