Davor Dragičević donio nove prijave u Tužilaštvo FOTO

12:06, 21.05.2018.
Thumbnail

Davor Dragičević, otac nastradalog Davida Dragičevića danas je ponovo u Okružno tužilaštvo Banjaluka predao krivične prijave zbog, kako je naveo, ubistva njegovog sina.

dragicevic
Dragičević je predao 100 prijava krivičnog djela „Ubistvo“ nad njegovim sinom Davidom navodeći da će svaki naredni dan u podne dolaziti u Tužilaštvo i predavati nove prijave.

dragivecic3

I Republičkom tužilaštvu Dragičević je predao zahtjev za izuzeće Želimira Lepira, glavnog tužioca Okružnog tužilaštva Banjaluka iz dalje istrage o stradanju Davida Dargičevića.

dragivecic2

Od republičkog tužioca Mahmuta Švrake Dragičević traži formiranje novog tužilačkog tima u krivičnom predmetu „Teško ubistvo“ na štetu Davida Dragičevića.

davor dragicevic

U dopisu predatom Okružnom javnom tužilaštvu stoji da su sve prijave podnesene protiv nepoznatog počinioca, iz čega, kako je naveo, proizilazi da je njegova jedina obaveza navođenje broja prijava koje dostavlja tužilaštvu.

Davor prijave

Dragičević je rekao da će čim dobije transkript i video zapis sa sjednice Narodne skupštine posvećene bezbjednosti i slučaju Davida Dragičevića podnijeti prijavu protiv Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova RS.

Kako je naveo, prijavu će podnijeti zbog duševne boli, jer je na sjednici javno rekao da je David Dragičević opljačkao kuću.

Davor Dragičević rekao je da je dao rok do 31. januara iduće godine, kada je rođendan njegovog sina, da bude riješen ovaj predmet.

(ATV)