Datelji napada na maloljetnicu u Banjaluci: Vršnjakinju pretukle zbog momka!

14:00, 18.10.2017.
Thumbnail

Pet djevojčica koje su pretukle učenicu 9. razreda osnovne škole policija je identifikovala, a protiv njih će biti podnesen izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da su počinile krivično djelo zlostavljanje, mučenje i drugo neljudsko i ponižavajuće ponašanje.

Prema nezvaničnim informacijama, motiv brutalnog premlaćivanja 14-godišnje maloljetnice je osveta.

Navodno, djevojčica je poljubila momka jedne članice ove nasilne grupe, zbog čega su organizovale osvetu. Četiri srednjoškolke su napale i povredile tinejdžerku (14), a jedna od njih sve je snimala telefonom. Žrtvu su sačekale u jednom haustoru u centru grada gdje su je napale i pretukle.

Čitav slučaj razotkriven je nakon što se majka pretučene djevojčice obratila policiji.

U međuvremenu je jedan banjalučki portal obavijestio istražne organe da posjeduje snimak na kojem se vidi brutalno premlaćivanje djevojčice u subotu naveče.

Snimak je izuzela policija i poslužiće kao dokaz u daljem postupku.

“Klekni, izvini se, poljubi mi đon”

Na snimku vidi kako više djevojaka nasrće na žrtvu, udaraju je rukama, vrijeđaju i šutaju nogama. Nakon toga slijede scene nalik akcionom flimu u kome od žrtve zahtijevaju da klekne i da im se izvini.

"Klekni, izvini se, poljubi mi đon ", govori jedna od nasilinica, dok je ostale podržavaju smijehom.

Žrtva je na to negodovala pa su nasilnice nastavile da je šutiraju i tuku. Na snimku se vidi i kako žrtva briše krv iz usta, dok joj nasilnice dobacuju: “Opraćemo mi krv! Ne brini se!”

 

(euroblic)