Darko Banjac ponovo vodi DNS u Kozarskoj Dubici

07:36, 15.05.2017.
Thumbnail

Darko Banjac sinoć je ponovo izabran za predsjednika Opštinskog odbora DNS-a u Kozarskoj Dubici.

Izbornoj skupštini dubičkog odbora DNS-a prisustvovao je i lider te stranke Marko Pavić, koji je rekao da je u Kozarskoj Dubici ne samo da podrži novoizabranog predsjednika i rukovodstvo DNS-a, nego da članovima te stranke čestita na rezultatima postignutim na lokalnim izborima.

"Želim da kažem da je način na koji oni rade ovdje u Dubici primjer DNS-ovog rada sa građanima, lokalnom zajednicom, u mjesnim organizacijama i drugim mjestima", naveo je Pavić.

On je naglasio da je Kozarska Dubica, pored Prijedora, nosilac aktivnosti DNS-a u regiji, u kojoj se najbolje realizuje sintagma DNS-a "Riječ je riječ".

Pavić je dodao da će se tako nastaviti raditi, ali da će u narednom periodu raditi i bolje i više.

On je napomenuo da DNS privodi kraju izbore u opštinama i gradovima u Republici Srpskoj, a da će glavni izbori u toj stranci, na nivou Republike, biti organizovani 17. juna u Banjaluci.

Pavić je ocijenio da povjerenje u DNS svaki dan raste, a da je ta stranka već pokazala kako vodi svoju politiku u interesu građana.

Predsjednik Opštinskog odbora DNS-a Darko Banjac zahvalio je svim delegatima Skupštine Opštinskog odbora DNS-a za ukazano povjerenje.

"To je velika čast i u naredne četiri godine mi svi zajedno moramo opravdati taj mandat, te uz nešto drugačiji vid organizacije stranke nastaviti da radimo istim tempom kao i sada, u interesu razvoja Kozarske Dubice i njenih građana", rekao je Banjac.

On je podsjetio da je DNS samo u godinu dana od lokalnih izbora pokazao kako se radi i ulaže u svoj grad, a da su taj rad prepoznali građani, koji su DNS-u ukazali povjerenje kroz 3.060 osvojenih glasova.

Izbornoj skupštini DNS-a u Kozarskoj Dubici prisustvovali su brojni funkcioneri DNS-a, među kojima i Lejla Rešić i Dane Malešević.

(Srna)