Dara Bubamara povrijeđena u saobraćajki

09:24, 13.10.2016.
Thumbnail

Dara Bubamara doživjela je saobraćajku u noći između utorka i srijede. Nesreća se dogodila nakoan emisije "Ami Dži šou", u kojoj je Dara gostovala sa Đanijem.

- Rekla mi je da najradije ne bi išla u Novi Sad jer pada kiša, ali da mora zbog sina. Mene je odvezla do zgrade, a poslije je otišla po druga kola kojima se vratila u Novi Sad. Juče sam je zvao cijeli dan, nije mi se javljala, što me začudilo, a tek kasno popodne mi je pustila poruku: "Znaš li šta mi se sinoć desilo? Imala sam udes! I mali potres mozga zaradila" - kaže Darin prijatelj.

Dara je srećom prošla samo sa blažim potresom mozga.

- Malo brže sam vozila u želji da što prije stignem kući, odvrnula sam muziku, put je bio klizav i sletjela sam! Ničega se više ne sjećam jer sam se onesvijestila i ne znam koliko sam bila tako onesvješćena. Glava me je užasno boljela. Pozvala sam prijateljicu, a ona svoje prijatelje s jedne privatne klinike, koji su došli i odvezli me. Danas sam već bolje. Auto nije mnogo oštećen. Želim samo da mislim pozitivno. Ne bih više pričala o tome jer tu noć što prije želim da zaboravim - rekla je pjevačica za "Kurir".