Čeda Jovanović: Ne vjerujem u boga i zalažem se za gej brakove VIDEO

15:27, 30.03.2015.
Thumbnail

Lider Liberalno demokratske partije Čedomir Jovanović u intervjuu za emisiju “Lični stav” koja se emituje samo na Jutjubu iznio je po prvi put niz ličnih stavova o najprovokativnijim pitanjima u srpskom društvu. Tako je jasno rekao da se zalaže za gej brakove, kao i da se takvim porodicama omogući usvajanje djece, da ne vjeruje u Boga, ali i da je pušio džoint!

Čedomir Jovanović je na pitanje da li smatra da je abortus neka vrsta čedomorstva, kratko odgovorio: “Ne, nije”.

Kada je riječ o autanaziji i njene legalizacije lider LDP-a kaže:

"To je pitanje emancipacije društva. Ja lično jesam. Imao sam neka porodična iskustva. Moj otac je umro prije godinu dana i koliko god je to bilo teško s jedne strane, ja sam razumio one koji su mi s druge strane prišli i rekli smirio se. Ne mislim da je to odgovor, ali imam razumijevanja za tu temu.

Jovanović je jasno rekao da se zalaže za legalizaciju “lakih! opijata u Srbiji, a na pitanje novinara da li je i sam probao neke od njih kaže:

"Kako je to Obama parafrazirao Klintonu. Uvijek se sjetim te priče. Klinton je rekao da je duvao, ali nikada nije uvlačio, a Obama mu je odgovorio: “Yes, I did inhale” (uvlačio sam). Ja se slažem sa Obamom i na njegovoj sam strani".

Zatim je uslijedilo još provokativnije pitanje: “Da li je bilo nešto teže od duvanja i da li ste šmrkali?”, a Jovanović je odgovorio:

"Ne, ali ne zato što imam problem sa tim".

Lider LDP-a, kaže da Srbiji nije potrebna smrtna kazna, kao i da se protivi hemijskoj kastraciji pedofila.

On ističe da se zalaže za uvođenje GMO hrane u Srbiji i da nju i sam koristi.

Kada je riječ o legalizaciji istopolnih brakova i omogućavanje takvim porodicama da usvajaju djecu Jovanović kaže da se tako nešto u Srbiji ne može spriječiti!

Lider LDP-a, kaže da ne vjeruje u Boga i da se ne plaši smrti!

Šta je još Čedomir Jovanović rekao, pogledajte ovdje: