Braća Arsenić za ATV: Nismo članovi te grupe, nemamo veze sa drogom!

13:04, 17.05.2018.
Thumbnail

Braća Igor i Zvjezdan Arsenić, koje je juče privela banjalučka policija zbog sumnje da su zajedno sa još sedam saučesnika učestvovali u dilanju droge, su jutros pušteni na slobodu, a protiv njih nije podnesen izvještaj tužilaštvu.

Za ATV kažu da su privedeni radi ispitivanja i  demantuju priče koje su se pojavile u medijima da dilaju drogu.

"Juče u 6 ujutru policija je pokucala na vrata, pretresla stan, pod sumnjom da je smo u grupi koja se bavi organizovanim kriminalom. Privedeni smo u policiju ne zato što smo narko dileri, nego radi ispitivanja. Nakon 24 sata smo pušteni, sa otpusnom listom", rekao je Igor Arsenić.

arsenici (1)

Braća su dok su bila u zgradi banjalučke Policijske uprave dobila informaciju da će biti dodatno ispitivani u Okružnom javnom tužilaštvu, ali su ipak pušteni na slobodu. Sa drogom, kažu, nemaju nikakve veze.

"Ušla je policija u stan, pretresli su moj stan i nisu pronašli ništa, pogotovo ne tragove droge. Nismo članovi te grupe, nemamo apsolutno nikakve veze sa drogom, niti ćemo ikada imati", kaže Zvjezdan Arsenić.

Kažu da neke od uhapšenih poznaju iz viđenja, ali da nikad ni na koji način nisu sarađivali sa njima.

Braća Arsenić uhapšeni su juče u Banjaluci u toku akcije "Arsenal", ali su nakon kriminalističke obrade pušteni na slobodu.

(ATV)