Banjaluka: Bahati komšija “napao” parkirani automobil ajvarom

17:21, 08.09.2016.
Thumbnail

Jedan od stanara u Vilsonovoj ulici u Banjaluci je nedavno automobil koji je bio propisno parkiran ispred zgrade, izmazao ajvarom, ali to je kako kaže nekoliko njegovih komšija, ali i mještana te ulice, jedan u nizu incidenata koji su imali sa njim.

Vlasnica automobila, čije je ime poznato redakciji, kaže da je na tom mjestu parkirala na dvadesetak minuta i da je po povratku zateklo neugodno iznenađenje.

'''To je bilo prvi dan škole i parkirala sam se na označeno parking mjesto, to je javna površina koja služi između ostalog za parkiranje svih auta, a ne samo mog. Međutim u roku dvadesetak minuta koliko je trajalo da djeca upoznaju učeteljice i priredba, u povratku sam vidjela moj auto zalijepljen ajvarom", ispričala je ova Banjalučanka. Dodala je da na autu nije pričinjena šteta, ali da je pozvala policiju koja je bila tu u blizini zbog početka nastave.

"Ne znam da li je policija napravila zapisnik. Ali to je jedna vrlo neugodna situacija'', kaže vlasnica automobila. U CJB Banjaluka odgovaraju da Policijskoj stanici Obilićevo nije prijavljen ovaj slučaj. U Vilsonovoj 1 stanari, koji su željeli ostati anonimni, kažu da je u pitanju jedan komšija koji je nedavno zazidao stubišno svjetlo, često se svađa sa djecom stanara, a i bučno gleda TV i ponaša se kao da je zgrada njegova kuća.