Banjalučka pivara uz „Kozara Ultra Trail 2018“

15:58, 13.04.2018.
Thumbnail

Banjalučka pivara, sa svojim najpoznatijim brendom “Nektar pivom”, ove godine pruža podršku dvodnevnoj promotivnoj manifestaciji „Kozara Ultra Trail 2018“ koja će se održati u periodu od 20. do 22. aprila 2018. godine u Nacionalnom parku Kozara, na lokaciji Mrakovica.

Za sve ljubitelje sporta, one koji žele da pomjere vlastite granice i istovremeno uživaju u prelijepoj prirodi Nacionalnog parka „Kozara“, UG ”Kozara Ultra Trail 2018”, organizuje ukupno četiri trke kako za profesionalne sportiste, rekreativce i naposlijetku, najmlađe učesnike.

„Podrška široj društvenoj zajednici je jedno od najviših prioriteta poslovanja Banjalučke pivare. U okviru toga, nastojimo da aktivno djelujemo u svim segmentima razvoja i promocije sporta. Manifestacija “Kozara Ultra Trail 2018” je posebna iz razloga što ujedno promoviše aktivan i zdrav način života, kao i prirodna bogatstva Nacionalnog parka Kozara. Iskreno se nadamo da će slika prirodnih ljepota i bogate turističke ponude Kozare i Potkozarja stići daleko van granica naše zemlje i da će samo takmičenje pobrati najviše ocjene svi učesnika - profesionalnih sportista i rekreativca“, izjavila je Milka Stanivuković PR menadžer Banjalučke pivare.

Organizatori “Kozara Ultra Trail” ističu koliko im znači podrška Banjalučke pivare u realizaciji cjelokupnog projekta.

“Drago nam je što je kompanija Banjalučka pivara, sa svojim najpoznatijim brendom “Nektar pivom”, prepoznala značaj uključivanja u naš projekat i iskreno se nadamo da ćemo opravdati njihova očekivanja i da je ovo samo početak naše dugogodišnje saradnje. Srećni smo kada vidimo da postoji veliko interesovanje i da imamo veliki broj prijavljenih učesnika za sve četiri trke, koje organizujemo”, izjavila je Nevena Stojaković, organizator “Kozara Ultra Trail 2018”.

Prvo takmičenje “Kozara Ultra Trail 2018” obuhvata četiri trke: Ultra Trail u dužini od 100 kilometara, Marathon u dužni od 40 km, Trail od 20 km i Spartan Race za djecu u dužini od 200 do 500 metara.

Više informacija o samom nadmetanju i načinu prijave, kao i ostale detalje pronađite na sajtu www.kozaraultratrail.com i zvaničnoj Facebook stranici.

(PR)