Autobus sletio s puta, oko 20 povrijeđenih

21:54, 20.08.2017.
Thumbnail

Autobus grčkih registarskih tablica večeras je sletio s puta na autoputu Skoplje - Veles, a prema prvim informacijama povrijeđeno je oko 20 ljudi, javlja agencija MIA.

Neki makedonski mediji javljaju, međutim, da je u pitanju autobus makedonskih tablica. "Oko 19 časova na autoputu Skoplje-Veles, u blizini Kule, autobus grčkih nacionalnih oznaka izgubio je kontrolu i sletio s kolovoza.

Na licu mjesta nalaze se ekipe hitne pomoći i policijska vozila", potvrđeno je iz ministarstva unutrašnjih poslova za ovu agenciju. Trenutno se, kako se dodaje, radi na izvlačenju povrijeđenih. Direktor Univerzitetske bolnice za hirurgiju "Sv. Naum Ohridski" doktor Ivan Spirovski rekao je da je prema prvim informacijama povrijeđeno oko 20 ljudi i da je u tu bolnicu primljeno šest pacijenata koji se pregledaju te da će se po završetsku snimanja odlučiti o njihovoj eventualnoj hospitalizaciji. "Jedna osobaje teško povrijeđena sa kontuzijom grudnog koša i stomaka i u fazi je ispitavanja. Još jedna pacijentkinja ima prelom lijeve nadlaktice", rekao je doktor Spirovski. Zbog saobraćajne nesreće zatvoren je autoput i formirala se velika kolona.

(Tanjug)