06.06.2018.

Vidimo se na Tržnici

Počelo je emitovanje i šeste sezone „Vidimo se na Tržnici“ koju možete gledati na ATV-u od ponedjeljka do četvrtka u 18:45, nakon emisije "Širom Srpske".

Predrag Tošić je spreman sa preko 60 novih recepata. Od svježih i prvoklasnih namirnica sa banjalučke tržnice naš poznati kuvar i član žirija emisije „Luk ili med“ svakog dana pripremaće ukusna jela, od laganih proljetnih, preko ukusnih poslastica do pravih domaćinskih tradicionalnih jela.

Domaća i internacionalna kuhinja, slatko i slano, za vegeterijance ali i ljubitelje finog komada mesa. Recepti za sve ukuse naći će se na našem pultu za degustaciju.

„Potrudio sam se da izaberem raznovrsna jela. Spremaću neka dobro poznata tradicionalna jela, ali i pokazati  malo smjelije kombinacije okusa.  Otkriću vam  nekoliko korisnih kuhinjskih trikova, dati par savjeta za početnike i naučiti vas kako da koristite začine koje u našoj, domaćoj kuhinji slabo upotrebljavamo.“

Peđina desna ruka i ove sezone biće šarmantni voditelj Dario Kalamanda.

 „Tokom protekle tri sezone naučio sam mnogo od Peđe, pomagao mu u pripremi. Sad me majka tjera da joj pomažem u kuhinji. Nemam više opravdanja da ja to ne umijem. Desi se i da sam spremim jelo za moje ukućane, prisjećajući se recepta koji smo spremali ovdje. Da ne pričam o tome kako me društvo stalno tjera da im kuvam nešto.“

Pratite nas od ponedjeljka do četvrtka u terminu od 18:45!