MAKEOVER PORTAL.jpg

Domaća produkcija

Makeover sa International Healthom

Želite da budete zdravi, vitki i srećni? Muči vas višak kilograma, a probali ste mnogo različitih dijeta i načina ishrane, ali ništa nije dovoljno pomoglo? Višak kilograma vam stvara problem sa samopouzdanjem i čini vas nezadovoljnim na svakodnevnom planu? Imate svoju priču koja se krije iza neželjenog viška?

Sada imate priliku da se uspješno oslobodite viška kilograma, ojačate sveukupno zdravlje i vratite iskreni osmijeh na lice. Sve to možete da postignete uz vrhunske stručnjake i novu liposukcijsku ishranu kompanije “International Health”.

Kompanija “International Helath” poznata je po svojim medicinskim proizvodima, metodama ishrane i stručnjacima koji vam mogu dati najbolje savjete da uspješno riješite problem viška kilograma. U našem programu uskoro vas očekuje zajednički projekat – specijalni serijal makeovera koji uključuje tretman liposukcijske ishrane, koja je jedan od revolucionarnih načina gubitka suvišnih kilograma i uspostavljanja željene ravnoteže organizma i zdravlja cijelog tijela. Ispričajte nam svoju priču, pred TV kamerama, a mi ćemo vam pomoći da dođete do željenih kilograma i rezultata koji će vam vratiti osmijeh na lice. 

Prijavite se i budite dio specijalnog makeovera koji će vam promijeniti život i dati priliku da se riješite viška kilograma i budete zdraviji, a to sve možete potpuno besplatno. Dovoljno je da nam pošaljete fotografiju i motivaciono pismo sa osnovnim podacima na [email protected] Prijave su otvorene!

Specijalni serijal će se emitovati u okviru popodnevne emisije “Centar dana”. 

Budite promjena koju želite da vidite, prijavite se na makeover liposukcijskom ishranom sa stručnjacima kompanije “International Health” i postanite zdraviji, a prije svega srećniji, jer će vas rezultati ovog putovanja do željenog zdravlja i kilaže zaista iznenaditi.