61237a67c4829-Sport_1920x630.jpg

Domaća produkcija

Sport

Pored sportskog dijela centralne informativne emisije „ATV vijesti“ u kojem urednici i voditelji Andrej Knežević, Jovana Kecman, Ivan Dragičević i Nikola Lučić donose pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija, ATV ima bogat i kvalitetan sportski program.

Ljubiteljima najbolje svijetske košarke već tradicionalno obećavamo prenos utakmica NBA. Zadovoljstvo nam je što smo dio vrlo male i ekskluzivne mreže emitera svijetski popularnog sportskog sadržaja za sve uzraste i profile. Pored prenosa utakmica emisija „NBA acton“ donosi sedmični pregled utakmica i svega onoga što se dešava „iza kulisa“ ove prestižne košarkaške lige.

Na programu ATV-a ćete moći da pratite i vrhunsku evropsku košarku putem prenosa utakmica ABA i FIBA evropske lige. Emisija “Tri sekunde u reketu”, simboličnog naziva rađena je za istinske ljubitelja košarke i sve one koji vole da prave svojevrsna “predviđanja” velikih i važnih mečeva. Prije svake utakmice u studiju ATV-a gostuju relevantni sagovornici sa kojima kratko i efikasno donosimo stručne analize i prognoze. Pravo razigravanje!

Kako bi skor bio najbolji za tim vesele i uvijek spremne ekipe sportske redakcije, naši sportski novinari sa terena izvještavaju sa najvažnijih domaćih sportskih manifestacija.

Naša sportska redakcija često gostuje i u okviru zabavnog programa. Sport je moćnan i važan činlac svakog društva, i na svaki način ga poboljšava i donosi zabavu kojoj se uvijek rado vraćamo. Naša prva postava donosi sportske priče iz drugog ugla, sa terena i treninga, i  naravno one o poznatim sportistima. Zato u studiju ATV-a vrlo često gostuju velika imena domaćeg i regionalnog sporta.

Pratite sportski program na ATV-u, jer vas zasigurno očekuju sjajne utakmice, borbe za najprestižnije titule, utakmice koje ste čekali, sportisti zbog kojih volite sport i dnevni prenos najvažnijih vijesti iz nimalo predvidivog svijeta sporta.