06.11.2020.

Marsej (12+)

Netfliksova prva TV serija na fancuskom jeziku "Marsej" - DRUGA SEZONA - premijerno petkom u 20:10 na ATV-u!

Radnja je smještena u drugi po veličini francuski grad, koji se od ostatka zemlje ističe svojim mediteranskim duhom, ali i nekim neugodnim i vrlo aktualnim problemima kao što su korupcija, kriminal i međurasne tenzije.

Glavni lik u seriji je Gerard Depardieu koji tumači političara Roberta Tara. On pokušava da zadrži mjesto gradonačelnika dvadeset godina. S obzirom da su ga pritisle godine, kao i zdravstveni problemi koji uključuju povremeno konzumiranje droge, spreman je napustiti kormilo grada i prepustiti ga svom dugogodišnjem pomoćniku i štićeniku Lucasu Barrèsu (Benoît Magimel) koji bi trebao rutinski dobiti sljedeće izbore. Neposredno prije tog transfera Taro planira svoju karijeru završiti značajnim projektom obnove grada, koji uključuje izgradnju luksuznih kockarnica u gradskoj luci. Međutim, na ključnom sastanku koji bi trebao odobriti projekt, Barrès se iznenada okrene protiv svog mentora i glasom protiv uništava cijeli pothvat. Taro se nakon toga, ljut, odluči kandidovati protiv Barrèsa i započinje kampanju prilikom koje mora otkriti ne samo koji politički, poslovni, pa i gangsterski krugovi stoje iza Barrèsa, nego i motive za njegov izdajnički postupak.

 Priča o moći, korupciji, osveti i iskupljenju na francuski način - serija "Marsej" petkom u 20:10 na ATV-u. Prvu sezonu ste već imali prilike gledati na našem programu, a od petka, 23.1. u istom terminu donosimo vam i drugu sezonu!