RIDE-ALONG-2-PORTAL.jpg

Akcija/Komedija

21:30

Ride Along 2

Večeras na programu ATV-a nastavak komedije 'Ride Along' reditelja Tima Storyja, 'Ride Along 2' u terminu od 21 čas i 30 minuta, a čija zaštitna lica su dva 'maga' moderne američke komedije, Kevin Heart i Ice Cube. Fantastičan spoj ovih komedijaša kroz nezaboravnu akciju i razne vratolomije, dosjetke i njihove međusobne odnose nasmijaće i one 'najteže' na osmijehu.

Ben Barber (Kevin Heart) prošao je 'sito i rešeto' kako bi od opasnog policajca i svog šurjaka Jasona Paytona (Ice Cube) dobio blagoslov da oženi njegovu lijepu sestru Angelu Payton (Tika Sumpter). Ipak, kraj dokazivanja i iskušenjima za Bena nije došao, jer sa Kevinom nekoliko dana pred veliki i svečani dan odlazi u najopasniju akciju i suočavanje sa opakim kriminalcima u Atlanti.

Akcije, brzih scena, komičnih zabuna i zanimljivih sukoba Bena i Kevina neće nedostajati, a reditelj se potrudio da čuveni filmski podžanr 'police-buddy' komediju dovede do savršenstva. Film je trebalo da nosi naziv 'Ride 2gether' što bi vrlo lijepo doprinjelo završnici u kojoj se dva najvažnija Angelina muškarca konačno 'bratime', međutim produkcijski tim odlučio je da se direktno nastavlja na prvi dio. Kao i prethodnik i drugi dio doživio je sličnu sudbinu kada su u pitanju nagrade na svjetskim filmskim festivalima – osvojio je nekoliko nagrada kao izbor tinejdžera.

Ova vrtoglava akcijska komedija nije samo za tinejdžere, već za sve koji vole da se slatko nasmiju. Film 'Ride Along 2' večeras u 21 čas i 30 minuta na programu ATV-a.