LJUBAVNI-ZALOGAJI-PORTAL.jpg

Dramska serija

18:20

Ljubavni zalogaji

Novi domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ u režiji Milorada Milinovića zaslužnog za najbolje scene iz filma ’Mrtav ’ladan’ i serijala ’Crni Gruja’ premijerno emitujemo na programu ATV-a od utorka do petka u 18 časova i 20 minuta.

’Ljubavni zalogaj’ uzbudljiva je avantura dva prijatelja Džonija i Šukija koji na Dorćolu otvaraju restoran ’na crno’, a koji nosi isti naziv kao i novi simpatični sitkom. Bježeći od državnih nameta pod parolom ’gost nikad nije upravu’ simpatični Beograđanin i njegov prijatelj došljak prolaziće kroz razne komične situacije i pripremiti ukusna jela s čijim receptima završava svaka epizoda.

Šukiju je sitni kriminal u krvi. On želi da preko svojih ’opasnih’ saradnika dođe do novca i mogućnosti da što više ulaže u lokal za koji nema dozvolu. S druge strane Džoni je iz provincije i jedini cilj u Beogradu mu je da i sam postane veći Beograđanin od svih drugih. Obzirom na to da ne znaju da kuvaju Šukijeva tetka Ceca pomaže im da ponude gostima prave delicije. U seriji će se pored Cece, glavne kuvarice, pojaviti još nekoliko poznatih imena srpskog kulinarstva, a pred vas trpeza ukusnih jela koje nakon složenog menija ’fora i fazona’ možete da isprobate i uživate u svakom ukusu.

Komične situacije se brzo smenjuju, a likovi svojim šarmom, specifičnim jezikom, dobro skrojenim šalama i zabunama pravo su osveženje na domaćoj sceni. Pored svega ovoga sitkom krasi i predivna numera ’Srešćemo se...’ u izvođenju Ane Barešić, učesnice takmičenja ’Zvezde Granda’, u emotivnom, kafanskom, maniru.

Mladu glumačku ekipu predvode Đorđe Stojković kao Šuki, Ivan Đorđević kao Džoni, Nataša Aksentijević kao tetka Ceca, Radomir Vlačić kao Raša i Branko Vidaković kao Vasa.

Ne propustite ’plakanje’ što od smjeha što od sjeckanja luka – novi domaći sitkom ’Ljubavni zalogaji’ od utorka do petka nakon ’Centra dana’ na programu ATV-a.