18.10.2018.

Ko žensko

Emisiju "Ko žensko" gledajte četvrtkom od 21 čas u programu Alternativne televizije.

U fokusu emisije je savremena žena od koje se, kako autorke Danka Žugić i Ena Mitrovska ističu, svakodnevno očekuje da bude produktivna na poslu, majka, žena, kćerka, prijateljica, domaćica, ljubavnica  i da u svemu tome pronađe i ne izgubi sebe. 

„Ona je umjetnica, političarka, privrednica, šalterska radnica, medicinska sestra, učiteljica, računovođa, državnica...  To je svaka super-žena  21. vijeka koja ima svijest o sebi, svojim željama, ambicijama, kvalitetima i slabostima, koja ima uspone i padove, balansira između svih uloga koje su joj pripale, u trci sa vremenom“, objasnile su Danka i Ena.

Identitet emisije upućen je na imaginarni lik Danke von Frajerice koja je-  „ljupka, ali otresita, ljubazna, ali direktna, i prefinjena i mangup. Nema stid u pogledu razgovora na bilo koju temu u rasponu od rukovođenja državom do orgazma“. 

Brojne su teme o kojima će Danka razgovarati sa gostima u emisiji– industrijalizacija ljepote i estradizacija estetike, estetska hirurgija, žene u politici, žene u privredi, dobra udaja, razvod, uticaj okoline, karijera, otkaz, homoseksualnost i td. Izbor gostiju očekivano je usklađen sa temom, a u pitanju su regionalno popularne ličnosti iz javnog života. 

Uz „ozbiljni“ dio emisije, gledaoce i gledateljke Alternativne televizije očekuju i „intermeco“ trenuci, koji su, takođe u skladu sa temom emisije, ali su prvenstveno humoristični.

Ko je Danka von Frajerica i o kakvom TV formatu, gostima, razgovorima, šankovima i krevetima se radi provjerite u četvrtak na programu Alternativne televizije.