Igra_sudbine_portal1920x630[1].jpg

Domaća serija

20:00

Igra sudbine - II sezona

Najgledanija serija u regionu, telenovela koja je intrigama, preprekama, jedinstvenim sudbinama , ali i strastvenim ljubavima i prijateljstvima, likovima i situacijama opčinila sve kraj 'malih ekrana' poslije šokantnog kraja prve sezone, vraća se sa 100 novih epizoda. 

Sa nestrpljenjem očekujemo drugu sezonu domaće hit serije 'Igra sudbine', koja će zasigurno donijeti nove, neočekivane preokrete, paletu novih i zanimljivih likova, od kojih će neki biti prijatelji, a neki neprijatelji porodice Kanački. 

Za 'Prvu TV' u čijoj produkciji je i nastala serija koju region naprosto obožava, scenarista Žarko Jokanović je izjavio da nova sezona donosi pregršt uzbuđenja, iznenađenja, emocija, radosti i suza, smjeha i neizvjesnosti koja je upravo publiku oduševljavala kroz prvu sezonu. Napomenuo je da uz nove likove kojih će biti mnogo, dolaze i nova dešavanja i apsolutno nepredvidivi obrti, strasti, velike pobjede i porazi, baš kao i u životu u čemu i jeste veličina ove serije koja nam kroz radnju i likove daje jedinstvene priče o ljudima iz našeg 'komšiluka'. 

I nova sezona biće u znaku najpopularnijih likova, porodice Kanački oko koje se obrću sva dešavanja i uzbuđenja, a idalje će 'lajt motiv' biti riječi glavne junakinje Ade Kanački (Milica Milša) da je porodica najvažnija i da se samo zbog nje i pravde ona bori i ujeda kao ris. 

Koliko će biti jaki 'ugrizi' i koliko će se sudbine junaka ovoga puta ispreplesti sa nestrpljenjem očekujemo, a novu, drugu sezonu serije možete pratiti od utorka do subote u 20 časova na programu ATV-a.