12.10.2020.

Serija: Državni službenik 2 (12+)

Nakon prve sezone, vjerujemo da ste sa nestrpljenjem čekali i drugu sezonu srpske serije koja je doživjela veliki uspjeh - "Državni službenik 2".

Priča se nastavlja tamo gdje se završila prva sezona: Lazar (Milan Marić) nije više u Službi, bori se sa sopstvenim demonima i izdajom supruge Ane (Vaja Dujović), ali kako se situacija zaoštrava, moraće da preuzme kontrolu. 

U Srbiji su raspisani vandredni parlamentarni izbori i počinje pojačana aktivnost stranih sila. Milojević pokušava da zadrži stvari pod kontrolom iako mu mnogi rade o glavi, pa i najbliži saradnici. Paralelno, nekadašnji regionalni rukovodioci službe umiru pod sumnjivim okolnostima, a na meti su Bakračev i Milojevićev otac. Bakrač je u velikim životim preokretima koji utiču na njegovu pronicljivst i odlučivanje u poslu. 

Mnogo akcije, uzbudljivih zapleta i vrhunska glumačka ekipa – ovo su dovoljni razlozi da ne propustite drugu sezonu “Državnog službenika” od 17. oktobra svake subote i nedelje na ATV-u.

Moderna tehnologija, sajber kriminal, manipulisanje podacima? Šta vas sve očekuje u drugoj sezoni gledajte subotom i nedjeljom na ATV-u!

Uloge: Milan Marić, Nebojša Dugalić, Vaja Dujović, Nenad Jezdić, Radovan Vujović, Žarko Laušević, Aleksandar Berček, Marko Baćović, Milena Radulović, Marta Bjelica…