16.12.2019.

A u gradu

"A u gradu", radio emisija kolažnog tipa emituje se radnim danima u A radio eteru u terminu od 11 do 13 časova.

Riječ je o zabavno-informativnom sadržaju u okviru kojeg će se za slušaoce A radija pripremati aktuelni sadržaji kroz najave događaja sa gostima, obrađivati raznovrsne društvene teme, servirati najsvježije informacije, predstavljati eksluzive i premijere.

Autor i voditelj "A u gradu" je dugogodišnji radio DJ i televizijski voditelj Danijel Dakić, a slušaocima poručuje:

"Svakodnevnica je lakša ako se eleminišu negativni uticaji savremenog života, odnosno ako pričamo, razrađujemo teme, donosimo zaključke. Pri tome dobro ćemo se zabaviti uz biranje muzike sa poznatim glumcima i muzičarima, a uživo ćemo ispratiti dešavanja u gradu i šire."

U prvom izdanju razgovarali smo o temi: "Da li je iko ikada vidio vozača u Banjaluci da je napravio dva kruga u kružnom, a kako ne bi stao, zaustavio saobraćaj i dao žmigavac za vanjsku traku kružnog toka u namjeri da se isključi na željeno isključenje iz raskrsnice?".

I u narednim emisijama slušaoci mogu očekivati sličan pristup, a tokom prethodnih sedmica, "A u gradu", ugostio je i Đuleta iz Van Goga, Dragana Moconju iz bendova Tupas Mene i ROK Simfonija, Bojana Madžara iz benda Fjužna pruga i Ivana Dečaka iz benda Vatra, di-džejeve Mladena Tomića i Joma Maju.

Uveli smo i novu rubriku ''A danas pitamo!'', pratite nas svakog radnog dana samo na 94,4FM!

Uveli smo i novu rubriku ''A danas pitamo!'', pratite nas svakog radnog dana samo na 94,4FM!

Javite nam se Viberom ili SMS-om na broj +38765997667!