ATV Heroji: Uređuje se enterijer kuće Galešića

20:35, 11.10.2015.
Thumbnail

Vanjski radovi su gotovi pa je došlo vrijeme za uređenje unutrašnjosti nove kuće porodice Galešić.

Prostorije polako ali sigurno poprimaju toplinu pravog doma zahvaljujući majstorima koje smo zatekli dok su postavljali podove. Krenuli su od dječijih soba kako bi, što prije, obradovali najmlađe.

"Potrebno nam je jedno tri dana da završimo sve u kompletu. Ovi još dok moleraj završe, mi onda lakiranje i moleraj, i to je to što se tiče našeg posla", kaže Ognjen Ličina, majstor u Parketi "Trle" Čelinac.

Mnogo je onih koji su zaslužni za osmjehe na licima Galešića. Žele da njihova priča bude dobar primjer za nove akcije pomoći najugroženijima.

"Svjesni smo da je porodica koje su ugrožene zaista mnogo. Tako da je naša poruka da ova akcija, humana misija ATV-a, bude samo nastavak jedne tople priče u koju treba da se uključimo svi", izjavila je Mileva Maličević, menadžer za odnose s javnošću u firmi "Elta kabel".

"Porodica i rad su najznačajniji stubovi našeg društva. Mi želimo da ih reafirmišemo. Pozivamo sve poslodavce u Republici Srpskoj da i dalje pomažu izgradnji domova za naše porodice", kazao je Saša Aćić, direktor Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske.

Galešići su to i dočekali. A i zimu će dočekati u toplini svog novog doma.

Pogledajte prilog iz Centralnih ATV vijesti!