ATV Heroji: Četvoro školaraca Galešić ipak spremno za školu

19:49, 23.08.2015.
Thumbnail

Četvoro školaraca, Ilija, Novo, Bojan i Bosiljka Galešić nedavno su posjetili ATV. Ispričali su da se kao i svi đaci i oni ovih dana pripremaju za početak nove školske godine. U kompaniji “Tropik” rado su se odazvali humanitarnoj akciji Heroji ATV i darovali našim đacima sve što im je potrebno za uspješno učenje.

"Za četvoro školaraca smo obezbjedili sve što je potrebno, a nismo zaboravili ni Stanislava, za njega je didaktička igračka i vjerujem da će se i on obradovati ovome", rekla je Tatjana Raković, šef marketinga kompanije Tropik.

Naše je bilo samo da im pomognemo, da naši đaci slučajno nešto ne zaborave ...od blokova, sveski, pribora.

U međuvremenu u Ledenicama u Krupi na Vrbasu u dvorištu gdje se nalazila stara kuća uveliko traju radovi. U humanitarnu akciju gradnje kuće za sedmočlanu porodicu uključili su se mnogi privrednici iz Republike Srpske. Amsal farmaceutikals jedna je od kompanija koja se priključila našoj akciji i donirala novčana sredstva.

"Izgradnjom kuće za porodicu Galešić umnogome omogućavamo srećniju budućnost za Iliju, Stanislava, Novu, Bojana, Bosiljku, djecu koja zaslužuju topli, porodični dom. Pomoć i podrška mladim generacijama je naša obaveza koju rado ispunjavamo", rekao je doktor Slaviša Udovičić.

Uskoro se radovi privode kraju, još malo je ostalo do pokrivanja toplog doma za Galešiće.

Heroji ATV-a nastavljaju svoju misiju i u novoj sezoni.

Pogledajte prilog iz Centralnih ATV vijesti!