ATV dobija novi vizuelni identitet

20:04, 03.06.2018.
Thumbnail

ATV dobija novi vizuelni identitet. Od sutra gledaoci će imati priliku da gledaju novu i drugačiju Alternativnu televiziju.

Na 21.godišnjicu postojanja televizija okreće novi list sa kojim dolazi novi logotip, web sajt, promo spotovi, grafike ali i studio na najvećem produkcijskom i tehničkom nivou. Upravo na taj studio ponosni su radnici, ali i direktor ATV-a. Biće to studio koji će izgledom parirati svjetskim.

“Jedan veoma radan i vrijedan tim je radio na svemu ovome puna tri mjeseca i imamo šta da pokažemo našim gledaocima. Uz sve ovo imidž ATV-a ne bi bio veliki da nismo uradili promjene u novom studiju i sa ponosom mogu da kažem da je novi studio moderan, sofisticirani studio, studio koji treba da vidite. Takođe ne bih večeras da otkrivam nego budite uz nas od sedam sati”, rekao je Vedran Škoro, direktor Alternativne televizije.

Ipak ATV zadržava svoju prepoznatljivost na medijskom nebu, a to je profesionalnost i izvještavanje sa najnovijim informacijama. Prije informacija u Centralnim vijestima, gledaoci će sve moći kao i do sada pročitati na našem portalu, koji sutra takođe, dobija novi izgled.

“Mi ćemo nastaviti  da koristimo sve komunikacijske i kanale i alate da direktno komuniciramo sa našim gledaocima, da osluškujemo njihova mišljenja i njihove sugestije naravno. Ovo je veliki dan za televiziju i mi smo se trudili da svih ovih dana i mjeseci obavještavamo gledaoce šta mi to sve radimo i pripremamo, ali naravno uz dozu tajnosti”, rekao je Dejan Stupar, iz sektora promocije ATV-a.

Doza tajnosti trajaće još nekoliko sati. Sutra u sedam časova otkriće se novi logo televizije, a sve to gledaoci će moći pratiti uživo u jutarnjem specijalu Bolje jutro. 4.jun za ATV znači novi početak.

“Četvrti jun će za naše gledaoce biti možda jedan sasvim običan ponedjeljak. Međutim za Atv je jedan poseban dan. Četvrtog juna ATV slavi rođendan, a četvrtog juna ATV će da obraduje svoje gledaoce jednim sasvim novim vizuelnim  identitetom”, kazala je Tatjana Trninić, urednik Centralnih vijesti.

Centralne vijesti od četvrtog juna zasijaće u novom studiju.

Stari studio odlazi u prošlost. Centralne vijesti Alternativne televizije od sutra će se emitovati u novom studiju, a  dio je rezervisan za Predraga Ćurkovića i njegove goste u emisiji 5do7. Više o novom izgledu Alternativne televizije pogledajte u sutrašnjem jutarnjem specijalu koji počinje u sedam časova.