Apostrof

12:01, 15.12.2017.
Thumbnail

Naredni Apostrof na programu je večeras od  20h na temu: Zašto je opozicija napustila posebnu sjednicu?

U novom izdanju Apostrofa gledajte:
Narodna skupština bez prisustva opozicije o programu ekonomskih reformi i budžetuza 2018.godinu.
-Da li je to opozicioni bijeg od važnih tema za građane ili odgovor na kršenje zakona i poslovnika?
Poziciono-opoziciono prevazilaženje problema u ćorsokaku-da li je komisija završila svoj rad i prije nego što je počela?

Večeras sa vama:
1. Igor Žunić-zamjenik šefa Kluba poslanika SNSD-a u NSRS
2. Miladin Stanić-zamjenik šefa Kluba poslanika SDS-a u NSRS
3. Darko Banjac-šef Kluba poslanika SDSK-a u NSRS
4. Miroslav Brčkalo- šef Kluba poslanika PDP-a u NSRS

 

Politički talk show „Apostrof“ 6.sezonu zaredom, objektivno, nepristrasno, dinamično, ali pomalo i provokativno apostrofira teme, događaje i priče koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

Osim političkih tema i spornih pitanja u BiH i regionu, u fokusu Apostrofa su osjetljive teme iz ekonomske i socijalne problematike. Sve aktuelne teme, bez obzira na njihovu osjetljivost i težinu, nalaze se na „meniju Apostrofa“, bez censure i autocenzure.

U novoj sezoni emisija je zadržala osnovni koncept debatne emisije, odnosno sučeljavanja različitih mišljenja 4 sagovornika. Svim sagovornicima, bez privilegovanih, omogućen je prostor da kažu svoj stav i to „Apostorof“ i čini prepoznatljivim ne samo na našim prostorima, već i u regionu. Svoje učešće u emisiji  rado uzimaju i brojne istaknute ličnosti iz regiona, kako iz Beograda, tako i Zagreba i drugih dijelova bivše Jugoslavije.

U službi javnosti, sa svim društvenim temama koje su od značaja za život građana na ovim prostorima, Apostrof možete gledati i učestvovati sa svojim komentarima svakog petka od 20:00.

Očekujemo vaša pitanja , komentare i sugestije na telefon 051 348-232 , a SMS poruke možete slati na broj 091 610 102.