Apostrof

07:30, 01.06.2018.
Thumbnail

U novom izdanju "Apostrofa" saznajte:

- Poznati kandidati za najviše funkcije- šta su glavni aduti kandidata vladajuće koalicije, a šta Saveza za promjene? - Kulminacija stranačkih optužbi- da li anketni odbor umjesto utvrđivanja činjenica postaje tema za nova politička prepucavanja? - Migrantska kriza- da li se migranti namjerno ubacuju u BiH?

U "Apostrofu" mišljenja sučeljavaju:

1. Igor Žunić-zamjenik šefa Kluba SNSD-a u NSRS,

2. Nade Planinčević-poslanik SDS-a u NSRS,

3. Darko Banjac- šef KLUBA SDSK-a u NSRS i

4. Dragan Galić- poslanik PDP-a u NSRS

APOSTROF, VEČERAS U 20h.

Politički talk show „Apostrof“ 6. sezonu zaredom, objektivno, nepristrasno, dinamično, ali pomalo i provokativno apostrofira teme, događaje i priče koje vas neće ostaviti ravnodušnim.

Osim političkih tema i spornih pitanja u BiH i regionu, u fokusu Apostrofa su osjetljive teme iz ekonomske i socijalne problematike. Sve aktuelne teme, bez obzira na njihovu osjetljivost i težinu, nalaze se na „meniju Apostrofa“, bez cenzure i autocenzure.

U novoj sezoni emisija je zadržala osnovni koncept debatne emisije, odnosno sučeljavanja različitih mišljenja 4 sagovornika. Svim sagovornicima, bez privilegovanih, omogućen je prostor da kažu svoj stav i to „Apostorof“ i čini prepoznatljivim ne samo na našim prostorima, već i u regionu. Svoje učešće u emisiji rado uzimaju i brojne istaknute ličnosti iz regiona, kako iz Beograda, tako i Zagreba i drugih dijelova bivše Jugoslavije.

U službi javnosti, sa svim društvenim temama koje su od značaja za život građana na ovim prostorima, Apostrof možete gledati i učestvovati sa svojim komentarima svakog petka od 20:00.

Očekujemo vaša pitanja, komentare i sugestije na telefon 051/348-232 , a SMS poruke možete slati tokom trajanja emisije na broj 091 610 102.