Aplauz i ovacije za premijerku u sali Narodne skupštine! VIDEO

14:55, 12.09.2017.
Thumbnail

Predsjednik Vlade Republike Srpske Željka Cvijanović odbacila je tvrdnju opozicije da se Narodna skupština Srpske "pretvara u lakrdiju", ističući da - ako nešto liči na lakrdiju - onda je to zbog nastupa opozicije, a ne zbog toga kako se ponašaju Vlada i rukovodstvo parlamenta Srpske.

narodna skupstina (4)

"U svakom parlamentu parlamentarna većina je ta koja diktira određene stvari bez obzira da li je opozicija na to ljuta ili isfrustrirana", rekla je Cvijanovićeva tokom rasprave u Narodnoj skupštini o predloženom dnevnom redu, podsjetivši da "izborna kampanja ne prestaje još od 2012. godine".

Cvijanovićeva je istakla da je laž opozicije da Vlada Republike Srpske ne poštuje Narodnu skupštinu Srpske.narodna skupstina (3)

Premijerka se osvrnula i na odnos opozicije prema njoj navodeći kritike koje su joj upućivane od strane opozicionih stranaka.

Dotakla se i rada opozicije na nivou Bosne i Hercegovine.

narodna skupstina (2)

Opozicija je, ovaj put, ostala u skupštinskoj sali za vrijeme premijerkinog govora. Na kraju obraćanja premijerka Željka Cvijanović dobila je aplauz opozicije koji je trajao nekoliko minuta. U par navrata su sali su se čule i ovacije.

(ATV)