ANKETA Dodik ili Govedarica: Ko može Dačiću na crtu?

13:07, 23.10.2017.
Thumbnail

Najpopularniji pjevač među političarima u Republici Srpskoj, predsjednik RS Milorad Dodik izgleda da je dobio ozbiljnu konkurenciju, bar kada je u pitnju pjesma i mikrofon.

Lider SDS-a Vukota Govedarica ozbiljno "pretenduje" da preuzme titulu, budući da su se u javnosti pojavili snimci sa svadbe sina njegovog stranačkog kolege Milana Miličevića, načelnika Teslića. U opuštenoj atmosferi Govedarica se latio mikrofona i otpjevao par hitova Bijelog dugmeta i Harisa Džinovića, a snimci su se ubrzo pojavili na YouTubu.

O pjevanju Milorada Dodika skoro je sve rečeno i gotovo da više i nije vijest da je predsjednik Srpske pjevao u javnosti.

Dodik je u jednom intervjuu za Novosti rekao da voli pjevati, ali i da ga njegovi simpatizeri vole slušati dok pjeva, pa mu tako i nije teško zapjevati. Posebno voli pjesme Mitra Mirića, ali kako je rekao, ne pada mu na pamet da pjeva na diplomatskim sastancima.

Sa druge strane Drine, na diplomatskim prijemima već godinama "caruje" srpski ministar spoljnih poslova Ivica Dačić. Sad je već nepisano pravilo da šef srpske diplomatije ukrade "šou" međunarodnim liderima tokom posjete Srbiji.

Društvene mreže prepune su video snimaka na kojima Dačić pjeva "O, sole mio", "Miljacka", "Osman Agu" po diplomatskim prijemima od Beograda, preko Brisela do Moskve.

Budući da je Dačić pomeo u anketama konkurenciju u Srbiji, ostaje da utvrdimo ko bi od dvojice lidera Srpske mogao "na crtu" Dačiću.

Da li je to lider SNSD-a i predsjednik Srpske Milorad Dodik ili pak prvi čovjek SDS-a Vukota Govedarica?

Ko bolje pjeva Milorad Dodik ili Vukota Govedarica?
Vukota Govedarica
Milorad Dodik

poll maker