Vizuelni identitet

Alternativna televizija: Novo lice za nove izazove

13:17, 03.06.2018.
Thumbnail

Alternativna televizija , simbolično na 21. rođendan, otvara novo poglavlje u ponedjeljak 4. juna uz novi vizuelni identitet i TV studio opremljen savremenom opremom – studio koji će zadovoljiti najizazovnije produkcijske i tehničke zahtjeve, te tako završava proces ribrendinga kompanije.
Povodom ovog značajnog događaja za kompaniju, koja se na medijskom nebu pozicionirala kao jedan od regionalnih TV lidera, biće emitovan poseban jutarnji program (od 7 do 11 časova) koji će početi direktnim prenosom svečanog otkrivanja novog logotipa Alternativne televizije, iza koje stoji 21 godina uspješnog rada i poslovanja.

Specijalni program će gledaoci Alternativne televizije moći gledati u terminu od 7 časova ujutro do 11 časova, a planiran je i svečani koktel na kojem će se uvaženim zvanicama iz svijeta politike, kulture, nauke i sporta obratiti direktor Alternativne televizije Vedran Škoro.

Istog dana na pozatoj adresi atvbl.com biće pušten i potpuno redizajniran portal Alternativne televizije koji podrazumijeva značajno velike izmjene u odnosu na prethodni izgled i sadržaj. Posebno je zanimljivo da će novi dizajn atvbl.com portala fizički odvojiti TV program ATV-a u potpuno zasebnu cijelinu, ali koja će ostati na istoj internet adresi.

Najavljeno je i da gledaoce Alternativne televizije u narednom periodu očekuje i nova, kvalitetnija programska šema.