Akcija "Kamel": Osumnjičeni predati Okružnom tužilaštvu FOTO

10:49, 29.03.2018.
Thumbnail

 

Pet lica iz Banjaluke i jedno iz Laktaša danas su uz izvještaj Policijske uprave Banjaluka o počinjenom krivičnom djelu neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga predati u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka na dalje postupanje.

U Tužilaštvo su predati Luka Stojanović /20/, Filip Simić /20/, Dragan Zrnić /22/, Dejan Gajić /28/ i Stefan Sladojević /24/ iz Banjaluke i Srđan Damjanović /21/ iz Laktaša.

kamel 2

Osumnjičeni su uhapšeni u okviru petomjesečne zajedničke akcije Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, Uprave za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske i Policijske uprave Banjaluka.

kamel 3

Iz banjalučkog Okružnog javnog tužilaštva je saopšteno da su oni od početka prošle do 28. marta ove godine vršili nabavku i preprodaju opojne droge marihuana, spid i ekstazi korisnicima na području grada Banjaluka i opštine Laktaši.

kamel 4

Nakon ispitivanja osumnjičenih, tužilac će odlučiti o stavljanju prijedloga za određivanje mjere pritvora, o čemu će javnost biti obaviještena, ističu iz tužilaštva.

(Srna, foto ATV)