Sjednica GO SDS-a na ivici incidenta, pobunjenici iz Gradiške u "zasjedi"!

  • 02.07.2017. 13:37

Sjednica Glavnog odbora Srpske demokratske stranke, koja se danas održava u Banjaluci, počela je na ivici incidenta. Kako javlja reporter ATV-a, na ulazu u zgradu u kojoj se odvija skup nalazi se oko 30 članova Opštinskog odbora SDS-a iz Gradiške, burno negodujući zbog odluke predsjednika Vukote Govedarice da isključi iz stranke Sašu Lazića, dosadašnjeg šefa Kluba odbornika u Skupštini opštine Gradiška.  

U izražavanju nezadovoljstva ovakvim kadrovskim rješenjima, oni nisu poštedjeli niz ljudi iz vrha SDS-a, pa su uputili salvu pogrdnih riječi vodećim ljudima koji su prolazili pored njih, od samog predsjednika stranke Vukote Govedarice do Zorana Latinovića, bivšeg načelnika opštine Gradiška i predvodnika konkurentskog krila u tamošnjem odboru SDS-a, kojem pobunjenici pripisuju ideju o fuziji sa Naprednom Srpskom koju sada vodi Goran Đorđić.

sds5a

Nezadovoljnici iz Gradiške, koje predvodi poslanik SDS-a u Parlamentu BiH Đorđe Krčmar, traže da jedna od tačaka na sjednici Glavnog odbora bude i stanje u odboru u Gradišci.

Kod onih visokih funkcionera stranke i članova Glavnog odbora kojima nisu upućivali kritike, "disidenti" iz Gradiške lobirali su da na sjednici GO ukažu na "nepravdu" prema Saši Laziću i da se založe za odustajanje od njegovog isključenja iz stranke.

Podsjećamo, vrh SDS-a je ranije najavio da će današnje okupljanje biti, prije svega, posvećeno izboru potpredsjednika stranke po regijama, odnosno izbornim jedinicama u RS.

(ATV)

 

 

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок