10 NAJVEĆIH ESTRADNIH PONOSA: Šon Koneri najobdareniji glumac

11:01, 18.04.2012.
Thumbnail

Budući da je ovih dana aktuelna priča o ponosu domaćeg fudbalera Stefana Babovića, čiju je veličinu nahvalio golman Vladimir Stojković u emisiji “Noćni projekat” koju vode Marijana Mičić i Ana Mihajlovska, vrijedi se podsjetiti slavnih ličnosti svjetskog šou biznisa koje su se razmetale veličinom svog alata.

1. Šon Koneri
Poslije snimanja jednog od filmova serijala o Džejms Bondu, glumica Ursula Anders je pohvalila poveliku muškost Šona Konerija. Legende o velikom organu škotskog džentlemena koji ponekad nosi i kilt, prepričavaju se i dan danas u estradnim krugovima.

2. Daniel Kreig
Kada je glumica Džudi Denč otkrila kako Konerijev naslijednik u ulozi Džemsa Bonda, engleski glumac Danijel Kreig ima veliki ponos, bilo je jasno da je uloga slavnog tajnog agena 007 veoma zahtjevna.

3. Majkl Fazbinder
Mladi glumac Majkl Fazbinder je u novom filmu “Sramota” je pokazao da je izuzetno “obdaren” u par golišavih scena. Glumica Šarliz Teron je poslije gledanja filma izjavila, kako Majkl i njegov penis uvijek kod nje mogu imati podršku.

4. Lajam Nison
U svojoj autobiografiji “No Lifeguard on Duty” Dženis Dikinson je pisala pohvalno o svom bivšem suprugu glumcu Lajamu Nisonu. “On ima najveći živi penis, kada odkopča pantalone iskoči boca Evian vode”, napisala je Dženis.

5. Džej Zi
Slično je u opisima jedne obožavateljke prošao i reper Džej Zi. "On ima džinovski organ, ali dosadan. Kao boca od litre Pepsi kole", navodi se.

6. Džon Holms
Legendarni porno glumac Džon Holms oduvijek je važio za glumca sa najvećim ponosom u ovoj industriji. Procjene kažu da je bio blizu 25 centimetara.

7. Tomi Li
Zahvaljujući slavnom kućnom porniću sa Pamelom Anderson svi su mogli da vide da je bubnjar Tomi Li veoma obdaren. Njegov organ je svega par centimetara manji od Holmsovog.

8. Frenk Sinatra
Ava Gardner bivša supruga Frenk Sinatre je jednom dala sjajnu izjavu. “Frenk je težak svega sedamdeset kilograma, a šezdeset ima u svom organu”

9. Peter Andre
Poznati pjevač Peter Andre je godinama bio u vezi sa poznatom manekenkom Keti Prajs zvanom Džordan. Keti je za njegov organ rekla da ima dimenzije velikog TV daljinca.

10. Stiven Tajler
Pjevač grupe “Aerosmit” Stiven Tajler imao je zaista veliki broj obožavateljki. Jedna od njegovih grupi devojaka je rekla da ima golem organ, koje mogu rukom da obuhvate pet djevojka.

(Blic.rs)