Zmija uhvaćena u Kliničkom centru

Autor Milan, ATV

Objavljeno: 16:27, 16.05.2017

U Kliničkom centru u Podgorici juče je nastala prava drama kada su na četvrtom spratu, na odjeljenju ginekologije pronašli zmiju! Po pozivu osoblja vatrogasci su odmah došli i oko 16 časova uhvatili smuka.

Osoblje je saznalo da se zmija „ušunjala“ na njihovo odjeljenje nakon što ju je jedan Podgoričanin, koji je došao u posjetu pacijentu, primijetio u hodniku.

“Izašao sam iz bolesničke sobe u hodnik sasvim slučajno, jer mi je zazvonio telefon. Šokirao sam se kad sam u hodniku vidio sklupčanu šarenu zmiju. Ona nije dugo mirovala, već se uputila u obližnju prostoriju, odnosno biblioteku, čija su vrata bila otvorena. Nisam mogao da vjerujem u to što vidim. Odmah sam pozvao medicinsku sestru, koja je vrisnula nakon što je ugledala i pozvala vatrogasce”, ispričao je on za lokalne medije.

Srećom, vatrogasci su brzo došli i uhvatili zmiju koja se sakrila ispod ormara u biblioteci.

“Zmija je sa posebnim štipaljkama uklonjena je i stavljena u teglu. Riječ je smuku, koji nije otrovan”, rekli su iz Vatrogasne službe.

Direktorka Kliničkog centra Zorica Kovačević kaže da ne zna kako je zmija došla na četvrti sprat, ali i da su u toj ustanovi odmah reagovali.

“Prema mojim saznanjima, ovo je prvi put da se ovako nešto desi u Kliničkom centru. Ko zna kuda je ušla, odakle je izmilila”, kazala je Kovačević.

(Alo)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone