Život je nije mazio, a sada je jedna od najbogatijih pjevačica

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 11:18, 21.04.2017

Pop pjevačica Madona, poznata je po tome što održava lijepe i bliske odnose sa fanovima koje redovno na Instagramu časti  smjelim fotografijama, kao i pikantnim detaljima iz svog života.

Tako je ovog puta podijelila jednu staru fotografiju, iz mladosti, prije nego što je izgradila veliku pjevačku karijeru i obezbjedila sebi titulu “kraljice popa” koju do sada niko nije uspio da joj preotme.

Madona je tako otkrila da je sa nekoliko dolara otišla u Njujork, gdje je radila sitne poslove kako bi preživjela. Nakon konobarisanja, ona je postala plesačica na svijetskoj turneji Patrika Hernandesa i, kako ističe, nikada nije željela da odustane od svojih snova.

“Ovde sam istih godina kao moja ćerka sad. Život u napuštenoj sinagogi u Kvinsu. Švorc plesačica. Sa velikim snovima. Učim kako se svira gitara. Prihvatala sam bilo kakve poslove koje sam mogla da nađem. Živjela sa jednim dolarom dnevno. Moleći se svakodnevno da me neko otkrije i vjeruje u mene. Dobra stara vremena”, napisala je ona ispod fotografije koju je objavila na popularnoj društvenoj mreži.

(B92)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone