Zapaljen automobil odbornika DNS-a

Autor Tanja, ATV

Objavljeno: 7:55, 22.08.2017

Mladenu Lučiću, odborniku DNS-a u Skupštini opštine Istočna Ilidža, u noći između nedjelje i ponedjeljka zapaljen je “pasat CC”. Požar je podmetnut ispred zgrade u kojoj on živi, u samom centru ove opštine.

Da mu je auto u plamenu Lučića je juče ujutru, oko 2.20, obavijestio komšija. Lučić potom silazi ispred zgrade i poziva policiju, koja je došla na mjesto događaja, baš kao i vatrogasci, međutim, vozilo je gotovo potpuno izgorjelo, a šteta je totalna.

Lučić je potvrdio da mu je vozilo izgorjelo. On ističe da je “pasat” u tim momentima bio parkiran ispred zgrade gdje živi sa suprugom, u Ulici akademika Petra Mandića.

“Što se tiče okolnosti pod kojima se ovo dogodilo, ne bih želio da govorim detalje, da ne ugrozim istragu. Policija je obavila uviđaj, sa mjesta događaja uzela tragove i odnijela na vještačenje”, rekao je Lučić u telefonskoj izjavi.

Ističe da ni sam ne zna zbog čega je njegova imovina napadnuta.

“Živim normalnim životom, u stanu sa suprugom. Diplomirani sam ekonomista i zaposlen sam u svojoj firmi ‘Legend’. Odbornik sam u Skupštini opštine Istočna Ilidža. Ne postoji nijedan razlog da mi ovo neko uradi”, naglasio je Lučić.

Apelovao je na policiju da adekvatno sprovede istragu i pronađe počinioca.

Lučićev pasat proizveden je 2012. godine, a vrijedan je oko 27.000 maraka. Ovaj događaj uveliko je šokirao stanovništvo Istočne Ilidže, jer je, kako kažu, riječ o vrlo mirnoj sredini, a šok je utoliko veći jer je požar podmetnut u najužem jezgru opštine.

Iz Policijske uprave Istočno Sarajevo potvrdili su da je obavljen uviđaj i da se istraga nastavlja.

(nezavisne.com)

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone