Vikend vekerica

Autor Promocija ATV, ATV

Objavljeno: 18:55, 15.03.2018

“Čuvajmo bajkere” je naziv dešavanja koje će se desiti sljedeći vikend. Naši gosti u Vikend Vekerici će otkriti više detalja.

Pričamo i o Ski klub RIS. Klub je osnovan 2012.godine, iako je ideja za osnivanjem ovog kluba stara 30 godina.

30. marta 2018. godine u Banjaluci – SD “Obilićevo”, organizuje gostovanje svjetski poznatog Državnog plesnog ansambla “Ruski Kozaci”.

U nedelju u 20 sati u Banskom dvoru biće upriličen humanitarni koncert na kom će nastupiti Gradski tamburaški orkestar, Gradski hor Jazavac pod dirigentskom palicom gospodina Zlatana Mirića i specijalni gost Maša Ćoćkalo, koja će uz njihovu pratnju izvesti kompoziciju Mladena Matovića „Tacinu himnu ljubavi”.

Mnogo lijepih dešavanja je u danima koji su ispred nas, zato pratite Vekericu i ovaj vikend.

Vijesti iz grada, izvještaji sa terena, zanimljivi gosti, analize, sportski i kulturni blokovi, samo su dio onoga što vam donosimo svaki vikend u Vikend Vekerici.

Opis emisije: 

Vikendom od 8h u studiju ATV-a vas dočekuje Dijana Radulj. 

Subotom i nedjeljom, donosimo porodični magazin “Vikend vekerica” bogat brojnim sadržajima – pričama iz života i našeg okruženja, pregledom kulturnih dešavanja, uz goste iz različitih oblasti, poput ljekara, stručnjaka iz oblasti poljoprivrede, obrazovanja, predstavljamo mlade i uspješne ljude i otkrivamo šta muči stanovnike RS. Nudimo i pregled cijena osnovnih životnih namirnica, recepte za dobar dan, vremensku prognozu i pregled stanja na putevima.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone