Vikend vekerica

Autor Promocija ATV, ATV

Objavljeno: 8:00, 22.09.2017

Stigla nam je jesen, a sa njom i novo izdanje Vikend Vekerice.

Jeseni se obradovalo i Udruženje KRE-ART koje za vikend organizuje jesenji sajam. Umjetnici, dizajneri, stilisti i kreativci iz Banjaluke i drugih gradova spremaju vam jedinstvene i interesantne ručno rađene proizvode. Provedite ugodno posljepodne sa njima i pronađite unikatne poklone za vas i vaše najmilije.

Pozivamo i sve ljubitelje tenisa da se priključe na memorijalu Pere Trikića koji se organizuje u čast pokojne legende Banjalučkog tenisa. Turnir počinje u subotu u 9 časova, a polufinale i finale se igraju u nedjelju. Očekuje vas dobra zabava i ugodno druženje. A ako volite da spojite lijepo i korisno, oprobajte se u gajenju ljekovitog i začinskog bilja u saksijama na terasi ili na prozoru. Više detalja na ovu zanimlivu temu pričaće naša gošća. Kada smo kod začina, mnogo njih upotrijebe i naši takmičari u Luku ili Medu. Prijave uveliko traju, a od ponedjeljka ćete uživati i u novim receptima sa Tržnice. Pedja Tošić će nam otkriti više detalja.

Mnogo veselih, pozitivnih i korisnih informacija vas očekuje i ovog vikenda.

Vikend je pred nama. Očekuje nas mnogo priča, tema i gostiju u Vikend Vekerici. Kroz vikend jutra vodi vas Dijana Radulj. Razbudite se uz nas. 

dijana radulj petak za fb insta

Vijesti iz grada, izvještaji sa terena, zanimljivi gosti, analize, sportski i kulturni blokovi, samo su dio onoga što vam donosimo svaki vikend u Vikend Vekerici.

Opis emisije: 

Vikendom od 8h u studiju ATV-a vas dočekuje Dijana Radulj. 

Subotom i nedjeljom, donosimo porodični magazin “Vikend vekerica” bogat brojnim sadržajima – pričama iz života i našeg okruženja, pregledom kulturnih dešavanja, uz goste iz različitih oblasti, poput ljekara, stručnjaka iz oblasti poljoprivrede, obrazovanja, predstavljamo mlade i uspješne ljude i otkrivamo šta muči stanovnike RS. Nudimo i pregled cijena osnovnih životnih namirnica, recepte za dobar dan, vremensku prognozu i pregled stanja na putevima.

Ostavite komentar:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone