Vikend vekerica

Autor Promocija ATV, ATV

Objavljeno: 8:00, 17.11.2017

Ovog vikenda otkrivamo šta vas sve očekuje u Zimzogradu ove godine.

Pričaćemo i o saradnja Nestro petrola sa AMS RS u kampanji “Bezbjedna vožnja u zimskim uslovima2017”, kao i akcijama koje su u toku na benzinskim stanicama Nestro.

Prelaz iz osnovne u rednju školu važan je životni događaj, a time i stresan kako za djecu tako i roditelje. U odabiru prave škole svim školarcima i roditeljima pomoći će Omladinski komunikativni centar svojim projektom „Izaberi školu izaberi budućnost“

Kvartet flauta Flutete realizovaće projekat “All this premieres”, U okviru ovog projekta, koji će trajati od 24. Do 26. novembra, dešavaće se koncerti i predavanja

I ovog vikenda imamo brojne poklone za vas zato budite sa nama u subotu i nejdelju od 8.

Vijesti iz grada, izvještaji sa terena, zanimljivi gosti, analize, sportski i kulturni blokovi, samo su dio onoga što vam donosimo svaki vikend u Vikend Vekerici.

Opis emisije: 

Vikendom od 8h u studiju ATV-a vas dočekuje Dijana Radulj. 

Subotom i nedjeljom, donosimo porodični magazin “Vikend vekerica” bogat brojnim sadržajima – pričama iz života i našeg okruženja, pregledom kulturnih dešavanja, uz goste iz različitih oblasti, poput ljekara, stručnjaka iz oblasti poljoprivrede, obrazovanja, predstavljamo mlade i uspješne ljude i otkrivamo šta muči stanovnike RS. Nudimo i pregled cijena osnovnih životnih namirnica, recepte za dobar dan, vremensku prognozu i pregled stanja na putevima.

Izneseni komentari su lični stavovi autora i ne predstavljaju stav redakcije ATV portala.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone