Vikend vekerica

Autor Promocija ATV, ATV

Objavljeno: 9:42, 14.07.2017

Za vas smo i ovog vikenda pripremili teme koje su aktuelne ovih dana, ali biće govora i o onima koje su obilježile dane iza nas. Razbudite se uz nas. 

Naši gosti pričaju o Ljetu na Vrbasu i bogatom programu koji su pripremili sve do 30.jula.

Slikom se selimo i do Janjskih otoka, pravog dragulja prirode. Vidjećemo šta je naša ekipa zabillježila na ZET fest-u. Sreli su čak i KUMA.

Svoje ljeto obojite ovih dana uz BIH COLOR FESTIVAL u Brčkom koji se održava 28. i 29.jula. Za vas smo pripremili i karte za ovaj festival.

Provjerićemo i da li je sve spremno za jubilarno izdanje Demofesta.

Vijesti iz grada, izvještaji sa terena, zanimljivi gosti, analize, sportski i kulturni blokovi, samo su dio onoga što vam donosimo i ovaj vikend u Vikend Vekerici.

Mnogo priča, tema, ali gomila razloga da se i ovaj vikend budite uz nas i Vikend Vekericu.

Opis emisije: 

Vikendom od 8h u studiju ATV-a vas dočekuje Dijana Radulj. 

Subotom i nedjeljom, donosimo porodični magazin “Vikend vekerica” bogat brojnim sadržajima – pričama iz života i našeg okruženja, pregledom kulturnih dešavanja, uz goste iz različitih oblasti, poput ljekara, stručnjaka iz oblasti poljoprivrede, obrazovanja, predstavljamo mlade i uspješne ljude i otkrivamo šta muči stanovnike RS. Nudimo i pregled cijena osnovnih životnih namirnica, recepte za dobar dan, vremensku prognozu i pregled stanja na putevima.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someone