Eksplozije odjekuju kroz SAD

Eksplozije na gasovodima, ima povređenih VIDEO

  • 15.06.2018. 18:03

U eksploziji gasovoda prirodnog gasa u ruralnom dijelu američke savezne države Kanzas zabilježeni su vatreni plamenovi visine do 23 metra, pri čemu niko nije povređen, dok su prethodno u Oklahomi u pri eksploziji gasovoda na koji je naletio traktor povrijeđeni vatragasac i četvorica radnika.

AP prenosi da se prva eksplozija u Kanzasu desila jutros po lokalnom vremenu blizu grada Hestona, na oko 50 kilometara sjeverno od Vičite.

Portparol kompanije "Saudern star sentral gas pajplajn" Rob Sautard kazao je da su ljudi na bezbjednom, ali da je isporuka gasa prekinuta i da se čeka da višak gasa u cijevi izgori da bi se počelo sa popravkama.

Sautard je rekao da je u toku istraga uzroka eksplozije i dodao da u toj oblasti prije eksplozije nije bilo nikakvih iskopavanja.

U Oklahomi je portparol vatrogasne službe u Tulsi kapetan Sten Mej saopštio da je vatrogasac, koji je zajedno sa radnicima povređen u eksploziji oštećene cijevi gasovoda, hospitalizovan i nalazi se u stabilnom stanju.

Lokalna policija je navela da je eksploziju koja se desila juče popodne izazvao traktor, a gasovod je opravljen tokom noći.
 

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)