Nebojša Čubrilović

Narodna skupština Srpske nesmetano obavlja ustavnu nadležnost

  • 21.06.2018. 14:37

Narodna skupština Republike Srpske, kao najefikasniji i najfunkcionalniji parlament u BiH, nesmetano obavlja svoju ustavnu nadležnost i donosi zakone i druge odluke u interesu građana Srpske, izjavio je predsjednik Narodne skupštine Nedeljko Čubrilović tokom današnjeg razgovora sa šefom banjalučke Kancelarije OHR-a Marijanom Berec.

 On je istakao da će aktuelni saziv Narodne skupštine nastaviti zasjedanje u toku jula, te da će, ukoliko ovlašćeni predlagači dostave materijal i zatraže održavanje sjednice, u skladu sa Poslovnikom, biti zakazana nova sjednica parlamenta, saopštenoo je iz Narodne skupštine Republike Srpske. 

Čubrilović je istakao stabilnost organa i institucija Republike Srpske koje nesmetano rade u svom punom demokratskom kapacitetu, poštujući Ustav i zakon, a u interesu građana. 

Govoreći o predstojećim opštim izborima, on je istakao važnim da predizborna kampanja protekne u fer i korektnoj atmosferi, te da se omogući svim građanima da na demokratskim izborima slobodno i nezavisno izraze svoju političku volju.  
 

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)