Glavni odbor SP-a

Đokić nosilac liste u šestoj, Selak u trećoj izbornoj jedinici

  • 30.06.2018. 21:25

Socijalistička partija utvrdila je nosioce lista kandidata za Narodnu Skupštinu Republike Srpske i Parlament BiH. Odluka je donesena na 4. sjednici Glavnog odbora partije, gdje je odlučeno da predsjednik SP Petar Đokić bude nosilac liste u izbornoj jedinici 6, dok je u izbornoj jedinici 3 nosilac liste Goran Selak.

Slobodan Protić je nosilac liste u izbornoj jedinici 2, a Srđan Todorović u izbornoj jedinici 4. U izbornoj jedinici 1 nosilac liste je Duško Milunović, u 5. Risto Marić, u 7. Vlado Mijatović, u 8. Slobodan Pajić, a u 9. izbornoj jedinici nosilac liste socijalista za Narodnu skupštinu RS je Maksim Skoko.

Nosioci lista kandidata za Parlament BiH su Živko Marjanac iz izborne jedinice 1, Simo Stakić iz izborne jedinice 2 i Jakov Galić iz izborne jedinice 3.

U Socijalističkoj partiji kažu da mogu da ostvare cilj od 100 hiljada glasova u Republici Srpskoj, jer imaju povjerenje građana koje su gradili 25 godina. Razlog više za optimizam vide i u činjenici da socijalisti prvi put poslije nekoliko izbornih ciklusa vrlo dobro stoje i u svim dosadašnjim istraživanjima javnog mnjenja.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина