Istočno Sarajevo 

Cvijanović: Prioritet naše političke borbe je jaka Srpska

  • 24.06.2018. 18:07

Prioritet političke borbe SNSD-a je jaka i stabilna Republika Srpska i institucije koje rade u korist građana Srpske, poručila je danas u Istočnom Sarajevu potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović.

Cvijanovićeva je istakla da rukovodstvo SNSD-a "njeguje tijesnu vezu sa narodom", radi dobar posao za Republiku Srpsku i zagovara da se odluke donose u Banjaluci, a ne u Sarajevu. 

"SNSD zna na koji način i sa kim treba razgovarati, te kako aktivirati sve resurse i institicije da bi se došlo do dobrih rezultata. Ostavili smo iza sebe vrijeme krize i idemo samo naprijed širom otvorenih očiju kako bi razumijeli šta se dešava, ali i otvorenog srca", rekla je Cvijanovićeva novinarima uoči sjednice Regionalnog odbora SNSD-a u Istočnom Sarajevu. 

Ona je istakla da je ovo stranačko okupljanje, osim druženja i prilika da se određene stvari definišu za naredni period. 

"Svi smo zajedno - institucije Republike Srpske, predsjednik, Vlada sa našim načelnicima. U proteklom periodu predano smo radili i imamo čime da se pohvalimo i dobro je da takve stvari afirmišemo na ovakvim događajima", rekla je Cvijanovićeva, koja je kandidat za predsjednika Republike Srpske na predstojećim izborima. 

Ona je uvjerena da će SNSD, zajedno sa građanima, odnijeti veliku pobjedu na izborima za Republiku Srpsku i njene jake instituicje. 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.