Predstavljanje u Prnjavoru

Borenović: PDP-ov program nudi posao, dostojanstvo i pravdu

  • 29.06.2018. 21:57

Predsjednik Partije demokratskog progresa (PDP) Republike Srpske Branislav Borenović kaže da je "Program obnove Srpske" kvalitetan dokument koji nudi rješenja za tri ključne stvari - posao, dostojanstvo i pravdu.

On kaže da PDP ima pripremljen set zakonskih rješenja koji će stvoriti pravedno i dostojanstveno društvo u kojem će svi biti jednaki pred zakonom i Ustavom Republike Srpske. 

Borenović, koji je večeras u Prnjavoru prisustvovao predstavljanju ovog programa, rekao je da PDP ima konkretno rješenje da građani žive od svog rada, da njihove porodice imaju normalan život, da rade u svom gradu, u svojoj lokalnoj zajednici jer je to najveći kvalitet života koji mogu imati. 

Predstavljanju ovog programa prisustvovao je i član Glavnog odbora PDP Saša Čekrlija rekao je da su građane Prnjavora večeras upoznali o tome šta je i od čega se sastoji budžet, na šta se sve troše novci, te šta PDP ponuditi ukoliko pobijede na izborima. 

"Predstavili smo građanima šta ćemo kokretno uraditi, kolika će biti cijena rada, kolike će biti plate i penzije, koliko će rad biti oporezovan" , kaže Čekrlija. 

O "Programu obnove Srpske" Prnjavorčanima je govorila i predsjednik Ekonomskog savjeta PDP-a Jelena Trivić.

Тагови:
  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.