Crnogorska policija

Uhapšeno još 10 lica u akciji "Alkatraz"

  • 13.06.2018. 16:21

Pripadnici crnogorske policije uhapsili su danas deset lica u okviru akcije kodnog naziva "Alkatraz" na suzbijanju ulične prodaje narkotika.

Iz policije navode da su od početka akcije, koja je trajala više od godinu dana, uhapšena 23 lica.

U saopštenju se dodaje da je od ova 23 lica, danas procesuirano 13, dok je 10 lica procesuirano ranije u toku akcije.

"Od 13 lica koja su procesuirana danas, deset je uhapšeno dok se tri lica već nalaze u Zavodu za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu", navode iz policije.

Policija je danas izvršila pretres na deset lokacija koje koriste deset lica, dok je tokom trajanja akcije droga zaplijenjena u još 34 navrata.

Policija navodi i da je na lokacijama koje koristi pet lica pronađeno oko 14 grama heroina i oko 44 grama marihuane, kao i 39 komada pištoljske i puščane municije.

"Ovih 13 lica su osumnjičeni da su u dužem periodu, tokom prošle i ove godine do dana hapšenja na području Podgorice, Bara i Budve većem broju lica prodavala heroin, marihuanu, kokain i amfetamin. Deset uhapšenih lica će uz krivičnu prijavu biti predati nadležnom tužiocu", saopštila je policija.

Crnogorska policija je podsjetila da je u akciji "Alkatraz" zaplijenila oko 624 grama heroina, 2,1 kilogram marihuane, 2,5 kilograma amfetamina, 0,5 grama kokaina, četiri tablete buprenorfina i 350 grama smjese paracetamola i kofeina.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.