Bihać

Uznemirujući snimak: Incident između migranata i osiguranja, povrijeđena jedna osoba

  • 19.09.2018. 17:14

U Đačkom domu u Bihaću jutros oko 8 sati došlo je do incidenta između migranata i osiguranja Službe za poslove sa strancima BiH, potvrđeno je za Klix u MUP-u USK. Tom prilikom je povrijeđena najmanje jedna osoba.

Kako je za Klix rekla portparol Snežana Galić, incident je odmah prijavljen policiji i patrola je upućena u Đački dom te će više informacija o događaju biti poznato kasnije. 

Na snimku koji je u posjedu portala Klix.ba vidi se, između ostalog, jedan migrant čija je glava krvava, a njegova sestra tvrdi da ga je napala policija. 

"Sjedili smo u šatoru kada je došla policija i rekla nam je da moramo ići. Mi se nismo bunili samo smo tražili da nas puste da pokupimo sve stvari. Međutim, policija je počela psovati i napali su mog brata i roditelje", kazala je sestra povrijeđenog migranta. 

Portparol MUP-a USK je za Klix kazala da kantonalna policija nije učestvovala u incidentu, nego da je riječ o osiguranju Službe za poslove sa strancima. 

Podsjećamo, u Đačkom domu i sinoć se desio incident u kojem je teže povrijeđen maloljetnik iz Pakistana kojeg je nožem napao drugi migrant.

UPOZORENJE: Video koji slijedi je uznemirujući

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)