Neosvijetljeno gradilište u centu Banjaluke

Mercedesom se "nasukao" na ostrvo o na kružnom toku

  • 03.08.2018. 10:19

Vozač mercedesa slovenačkih tablica, prva je “žrtva” neosvijetljenog gradilišta na ukrštanju ulice Vase Pelagića i Aleje Svetog Save.

Idući iz ulice Vase Pelagića, vozač kaže da je mahinalno krenuo da se prestrojava u nekadašnju traku za lijevo i da je tada počela lomljava. Automobil se ugasio, a kada je izašao iz njega imao je kaže šta i da vidi. 

Mercedes se “nasukao” na dio gradilišta koje je planirano da bude saobraćajno ostrvo u sklopu budućeg kružnog toka kod crkve Svete Trojice.

Vozač i suvozač srećom nisu povrijeđeni, a na automobilu je pričinjena znatna materijalna šteta. Automobil su skoro sat vremena uklanjali radnici šlep službe. Policija je bila na licu mjesta.

  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм